hello designer tour

Expositie Herfstlicht

Een expositie waarin duurzaamheid en ambacht voorop staan.


Opening:

Zondag 8 oktober

14.00 tot 18.00


Met live muziek van Ingrid Reinhoud op harp


In de maand oktober laten modeontwerpster Davina Versteeg en strovlechtster Ingrid Reinhoud hun werk zien in de toonzaal van Het Werkgebouw. De plek waar ze beiden een werkplaats hebben.

Speciaal voor deze expositie ontstond er een gezamenlijk project. Laat je verrassen door een wereld waar stro en mode tot leven komen.


--------------------------------------------------------------------------------------


Expositie Herfstlicht 8 t/m 29 oktober, open iedere zaterdag en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur


---------------------------------------------------------------------------------------------


Ingrid's Handen


Met haar strovlechtwerk maakt Ingrid Reinhoud graag de vertaalslag van traditioneel vlechtwerk naar moderne toepassingen. Hierbij belicht, gebruikt en past ze de volledige mogelijkheden toe van het stro. Zo zijn o.a. haute couture objecten, sieraden, tiara’s voor bruidjes en corsages ontstaan, maar heeft het stro ook zijn toepassing in meubelstukken.


Een nieuwe invulling zijn grafstukken volledig uit stro vervaardigd. Deze blijven maandenlang een graf decoreren, worden langzaam grijs en tot slot weer opgenomen in de aarde.


www.ingrids-handen.nlSolmode


Je bent bij dit modelabel aan het goede adres als je op zoek bent naar iets origineels, eigenwijs en onverwachts. Gespecialiseerd in dames kleding, met een kleine selectie unisex of ontworpen voor heren. De kleding is duurzaam, gemaakt uit biologisch, gerecycled en hervonden stoffen.

De creaties zijn allemaal handgemaakt door ontwerpster Davina Versteeg in kleine series of unikaten.


Davina heeft een knip en plak jurk ontwikkeld. Een creatie waarbij jezelf kunt kiezen tussen verschillende mouwen, neklijnen, lengtes, kleuren, stoffen en maten.


www.solmode.com

Facebook Event

Location